Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2018.06.11.-15.


Menü Veyron Ebédlő
2018.06.18.-22.

Hétfő
Erdeigyümölcsleves
A. Brokkolis-tejszínes csirkemell Fussillivel
B. Csülök Pékné módra velesült hagymás burgonyával

Kedd
Erőleves Fridatto
A. Ropogós kacsacomb ribizlimártással, krokettel
B. Aszaltparadicsommal-fetával töltött sertés karaj bulgurral, Mediterrán salátával

Szerda
Francia halleves
A. Szezámos pulykamell zöldséges tojásos rizzsel
B. Konfitált sertés tarja paprikás krumplival, kovászos uborkával

Csütörtök
Libaleves maceszgombóccal
A. Fogas Orly módra petrezselymes burgonyával, majonézes kukoricával
B. Sertés karaj Budapest (lecsós, csirkemájas, zöldborsós ragu) módra vegyes körettel

Péntek
Lencsegulyás
A. Baconos csirkemell szalagok parázsburgonyával, sajtmártással
B. Rántott zöldségek (tök, karfiol, gomba) rizzsel, tartármártással

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas menü ára: 1600 Ft
Desszert: 300 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf