Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2019.03.25.-29.


Menü Veyron Ebédlő
2019.03.25.-29..

Hétfő
Paradicsomleves tojásos omlettel
A. Rántott csirkecomb majonézes kukoricával, rizzsel
B. Bakonyi sertés szelet galuskával

Kedd
Vilmoskörteleves mandulás piskótával
A. Pulykasteak füstölt sajttal sütve, joghurtos kerti salátával, kusz-kusszal
B. Csongrádi töltött karaj vegyes körettel
Fahéjas almakarikák vanília sodóval

Szerda
Zelleres csibeleves
A. Parmezános csirkemell roston, paradicsomos-olivás fusillivel
B. BBQ sertés oldalas fűszeres burgonyával, Coleslaw salátával
Gundel palacsinta

Csütörtök
Frankfurti leves
A. Pontyfilé rántva, petrezselymes burgonyával, tartármártással
B. Marhapörkölt pásztor tarhonyával, kovászos uborkával
Tiramisu

Péntek
Nyírségi gombócleves
A. Camembert mogyorós bundában, áfonya mártással, krokettel
B. Rakott karfiol

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf