Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2018.04.23.-27.


Menü Veyron Ebédlő
2018.04.23.-27.

Hétfő
Eperkrémleves túrógombóccal
A. Pulyka Bécsi Görögsalátával
B. Kofapecsenye karika burgonyával, csalamádéval
Mákos palacsinta vanília öntettel

Kedd
Tarhonyaleves
A. Csirkemell parajos-tejszínes házi gnocchival
B. Csevapcsica steak burgonyával, Coleslaw salátával
Gyümölcsrizs

Szerda
Erőleves májgombóccal
A. Spárgával-sajttal töltött pulykamell zöldséges kölessel
B. Pacalpörkölt köményes burgonyával
Almás pite

Csütörtök
Tárkonyos sertésraguleves
A. Tonhalas lasagne
B. Gyrostál salátával, pitával
Csokis-kókuszos kocka

Péntek
Lencsegulyás
A. Rántott Trappista hasábburgonyával, tartármártással
B. Rakott kel pulykacombból
Túrós-barackos pohárkrém

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas menü ára: 1600 Ft
Desszert: 300 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf