Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2018.12.10.-14.


Menü Veyron Ebédlő
2018.12.10.-14.

Hétfő
Almakrémleves almachips-szel
A. Sous vide csirkemell tejszínes gombamártással, rizzsel
B. Brassói aprópecsenye csemege uborkával

Kedd
Újházi tyúkhúsleves
A. Füstölt sajttal töltött csirkemell rántva, karottás bulgurral
B. Grillezett sertés tarja paprikás krumplival piaci savanyúsággal
Túróhabos palacsinta baracköntettel

Szerda
Sütőtök krémleves pirított tökmaggal
A. Kacsatoros (kacsacomb, fokhagymás pecsenye kacsamáj) törtburgonyával, párolt káposztával
B. Milánói sertéskaraj

Csütörtök
Legényfogóleves
A. Orly bundás halrudak.csónak burgonyával, Remulade mártással
B. Áfonyás marharagu krokettel

Péntek
Korhelyleves virslivel
A. Szezámos csirkemell csíkok Franciasalátával
B. Spagetti Carbonare

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf